Otur och Kval Todtnau

Tjoho, stannade kvar en dag i Schladming för att köra i deras bikepark och drog sedan till Serfaus Fiss Ladis för att cykla ännu mer downhill. För att klarställa allt så är det jag, Hampus och  Micke som bor i bussen och vi cyklar mestadels tillsammans när vi håller på att tränar. Första dagen i Ladis slutade med en hel del otur, sista åket precis innan liften stängde körde vi samma bana som vi kört minst 10 gånger redan och på ett av hoppen, som är ungefär 10m, fick vi sidovind o alla 3 kraschade. För min del gick de bra, fick lite problem med cykeln, jag har troligen sprängt min cartridge i framgaffeln. Tyvärr för Hampus del slog han ur axeln ur led och han har ev en spricka i axeln och åker hem nästa vecka. Mickes bröt lillfingret men han stannar kvar och gör mig sällskap o förhoppningsvis kan han cykla lugnt i under resten av resan.

Nu lite om tävlingen här i Todtnau, Tyskland. Vi kom hit på Onsdag kväll och slog läger på Torsdag. Det var väldigt tur att vi anlände här i tid för parkeringsplatsen blev proppfull av husbilar och husvagnar på kvällen.Jag hann med fyra träningsåk på torsdagen och tre på fredagen, banan är rätt så lång, ca 4 minuter.  Nu på Lördagen har det varit ca 25 grader varmt och riktigt soligt fram tills en timme innan kvalåket då öppnade skyn sig och det började regna riktigt mycket. Jag fick till ett okej kvalåk med några tabbar och stopp. jag kom in på en tid på 4.16 och fick en 50:e placering. Det finns mer att ge så imorgon är det bara att ladda lite mer så ska jag nog kunna klättra en del placeringar om jag får till ett bra åk.
Jag har tyvärr inga bilder från nåt av racen så här kommer en bild från tidigare iår när jag var och tränade i hammarbybacken.
Bild från http://ppfoto.se/
Bild från http://ppfoto.se/

Jag skirver här igen när jag kört finalen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s