Falun Enduro Sprint

Tjoho! Ännu en gång så har jag dragit ut på att uppdatera hemsidan så här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt.
Den 31:a Maj var det Enduro tävling i Falun. Det var träning på lördagen och redan då spöregnade det. Jag och Hampus körde igenom alla sträckor och tyckte att de hade lyckats riktigt bra med alla sträckor i år.
Söndag morgon bjöd på ännu mer regn och starten var redan klockan nio. Redan efter första specialsträckan var man genomblöt men det var bara att hålla ett bra tempo på transportsträckorna för att hålla sig varm.
Jag trodde sträckorna inte skulle bli så mycket värre på söndagen än vad de var på lördagen men jag hade tydligen fel. De flesta sträckorna bestod utav riktigt stora vattenpölar och allting blev halt och tungtrampat men jag hade ändå riktigt roligt.
Fram till specialsträcka sex låg jag på en fjärde plats tills jag sladda till under ett snabbt parti och flög rakt ut i skogen. Jag skyndade mig upp snabbt och hoppa på cykeln igen för att trampa in i mål. Tyvärr förlorade jag en hel del tid på kraschen så jag hamnade i slutändan på en tionde plats.
Jag hade en riktigt trevlig helg trots ”skitvädret” och resultatet.

Förra helgen var jag i Järvsö och cyklade downhill och denna helg spenderas i Gesunda för att ännu en gång cykla lite downhill. Kommande onsdag åker jag iväg på min Europa resa för att tävla och träna i ca 4 veckor, det ska bli riktigt roligt!
Nästa inlägg sker från utlandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s