Säsongen närmar sig

Tjoho!
Nu börjar man märka av att cykelsäsongen börjar komma igång. Förra helgen var jag i Vansbro och cyklade en hel del. Det blev ännu ett wingate- och ramptest på tc cykeln , cykling i 4x banan samt så tog vi en del tider i downhillbanorna i Hunflen. Jag inledde helgen med att krascha så hårt att jag fick en hjärnskakning vilket gjorde att jag inte var helt hundra under lördagen när vi cyklade. På söndagen gick det bättre och då cyklade vi en heldag i Hunflens downhillbanor.

I tisdags fick jag min nya enduro cykel och passade på att inviga den med att köra den första tävlingen i Gästrikecupen som var i Hedåsen. Tyvärr var jag inte såpass pigg att jag kunde prestera så bra som jag brukar kunna göra vilket ledde till att jag kom på en 16:e plats.

Gästrikecupen, Hedåsen
Gästrikecupen, Hedåsen

Jag tänkte även ta och dela med mig av mitt preliminära tävlingsschema inför sommaren!

Säsong 2015

16-17 Maj              Flottsbro Enduro
30-31 Maj              Falun Enduro
19-21 Juni             Schladming European Cup Downhill
26-28 Juni             Todtnau German Cup Downhill
4-5 Juli                   Lenzerheide World Cup Downhill
10-12 Juli               Les 2 Alpes European Cup Downhill
25-26 Juli               SM Vallåsen Downhill
1-2 Augusti            Norgescup Hafjell Downhill
15-16 Augusti        Norgescup Oppdal Downhill
22-23 Augusti        Gesunda Enduro
12-13 September  Nordiska mästerskapen Drammen Downhill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s