Sammanfattning läger Malaga

Nu är jag återigen hemma i Sverige och har nu fått lite tid över att skriva om lägret. När alla till slut blev friska blev dagarna mer intensiva och vi cyklade i princip hela tiden.
Dagarna blev mycket varmare mot slutet och gick ifrån att vara kalla och blöta till riktigt varma och soliga. Vi cyklade en heldag downhill i Granada och en heldag downhill i Motril.
Det blev många morgonar som jag spenderade i Mijas på downhillcykeln och några eftermiddagar i hoppen i Torremolinos. Utöver cyklingen så blev det några fyspass och några intervallpass. Förutom de två dagar som gick bort pga matförgiftiningen så hade jag en riktigt rolig tid i Spanien. Jag har fått en hel del åktid på min nya downhillcykel som numera har 27.5″ däck istället för 26″ som jag haft tidigare. I slutet på lägret kände jag mig riktigt bekväm på cykeln och det har synts på tiderna jag har tagit i de olika banorna.
Tack Cykelgymnasiet och WallnerBrothers för ett riktigt bra läger.
Här kommer några bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s