Seg start på träningslägret

Nu var det ett litet tag sen jag uppdaterade här.. Jag lyckades ta mig igenom min intervallperiod utan några större problem. Jag drog ut och sprang två dagar efter jag avklarat intervallperioden och kände mig riktigt pigg. Sen kom förkylningen som gjorde att jag inte kunde träna som jag hade tänkt den sista veckan innan träningslägret.

Nu är jag på träningsläger i Malaga och är inne på den fjärde dagen utav fjorton. Hitils har det blivit två dagar downhillcykling och en dag där 9/13 personer blev matförgiftade. Idag var det tänkt att vi skulle cykla downhill igen men då lyckades båda tränarna att bli matförgiftade så idag får det ta och bli egen träning. Som det ser ut nu kommer vi köra lite i skateparken och bara ta det lugnt för de flesta utav oss är fortfarande sega från gårdagens matförgiftning. Nu är det bara att blicka framåt och hoppas att allting blir mot det bättre de restererande dagarna här nere.

2b9a2719

En reaktion till “Seg start på träningslägret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s