Bra helg i Dalarna

I helgen åkte jag till Vansbro för att göra tester på en inomhus cykel och cykla lite i deras inomhushall. Jag gjorde ett Ramp test där jag lyckades cykla i 18:36 vilket genererar 410W. Jag gjorde även ett Wingate test, jag kände mig nöjd med båda testerna. Under Lördagen cyklade jag först lite i skoterspår och efter det cyklade jag ca 3 timmar i Vansbros inomhushall.
På Söndagen åkte jag till Rättvik för att cykla med min downhillcykel i skidbacken. Jag hade inte riktigt rätt däck för att köra på snön men jag hade fortfarande riktigt roligt.
Här kommer tre klipp från när jag kör i Rättvik, jag bjuder på en utav tre krascher från dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s