Fatbike SM, Högbo

Nu är inofficiella fatbike SM över, dagen bjöd på fint väder och riktigt fina spår. Det fanns två tävlingsklasser, en sportklass som körde fyra varv och en motionsklass som körde två varv. Ett varv var ca 4 km långt och bestod av preparerade spår, det var mestadels tillplattat av skoter men delvis av pistmaskin och snöskor. Jag valde att köra i sportklassen och ta det hela som en utmaning då jag normalt sett är mer van att köra kortare sträckor. I startledet på sportklassen var det många duktiga cross country cyklister t.ex. Emil Linde och Magnus Palmberg.
Jag lyckades hänga med andra klungan ett varv tills jag blev riktigt stum i benen och kände att jag hade klätt mig alltför varmt för den här tävlingen. Jag slet vidare  och lyckades tillslut komma in på en tionde plats utav fjorton tävlande. Det var roligt att få tävla igen och jag är nöjd även fast jag inte fick nån riktig topplacering. Riktigt bra arrangemang och jag hoppas att detta blir någonting som kommer upprepas varje år. Tack PPcykel som lånade ut en fatbike till mig, till nästa vinter ska jag köpa en egen för det här var riktigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s