5:e Februari, En bra dag

Igår var en riktigt bra dag. Jag tog några timmar ledigt från jobbet för att medverka in en informationsfilm om Fatbike cykling för Högbo brukshotell. Det var jag och några till som blev filmade när vi cyklade i skoterspår. Det bjöds på några hopp, en hel del vurpor och en massa skratt. Filmen kommer att komma ut på internet om ungefär en vecka, jag kommer lägga ut den här då så ni inte missar den!

Igår blev det klart att jag ska på träningsläger i Malaga, Spanien den 20 Mars- 3 April. Jag kommer åka med cykelgymnasiet Vansbro. Jag ser verkligen fram emot att få cykla downhill igen! Här kommer en bild från när jag var på träningsläger i Malaga sist.

Nerja, 2013
Downhill i Nerja, 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s