Bra start på året

2015 har jag inlett med hård träning vilket har lett till dubbla pass vissa dagar och hittils endast 4 vilodagar. Jag satsar på försäsongen riktigt hårt med avsikt att ge mig själv bästa möjliga förutsättning under säsongen.Jag känner på mig att det här kommer bli ett riktigt bra år! Denna säsong kommer jag att ha ett fortsatt sammarbete med Jaguarverken/Giant Sverige och med Gsons Motor/Knobby. Jag väntar ivrigt på att cyklarna och kläderna ska komma!

IMG_0498 (2)
Träningsdagbok, Januari

Idag anmälde jag mig till Inofficiella Fatbike SM. Jag äger ingen fatbike men som tur är kan jag låna cykel utav PPcykel. Jag har varit ut och prövat cykla här i hemtrakterna och det var riktigt roligt. Så nu är det bara att ladda inför SM den 14 februari i Högbo, Sandviken!!

Fatbike på Storsjön
Fatbike på Storsjön

En reaktion till “Bra start på året

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s