Göteborg Enduro & Downhill SM Falun

Tjoho!
Nu när säsongen är slut så har jag passat på att både cykla och köra cross innan snön kommer, vilket har gjort att hemsidan hamnat lite efter.

Den 27:e September var jag och cyklade den sista deltävlingen i Enduro Sweden Series i Göteborg. Jag hade en chans att placera mig som totaltrea i cupen om jag gjorde bra ifrån mig. Tyvärr så gick det inte alls som det skulle den dagen. Det blev två krascher och jag hittade inget flyt alls i åkningen. Jag kände mig enbart nöjd med en av de fem sträckorna. Detta slutade med  en tolfte plats för dagen och totalt sjunde plats i hela cupen.

Den 11-12 Oktober var det Downhill SM i Falun. Beskedet om att det skulle bli ett SM kom bara några dagar efter att den svenska downhillcupen var över. Det var en kort och platt bana som innehöll en hel del trampsträckor. Det var träning på lördagen och jag testade att köra banan på både min downhill- och endurocykel. Tillslut beslöt jag mig för att köra tävlingen på min endurocykel eftersom den cykeln är mycket effektivare när man måste trampa mycket. På söndagen var det kval och final. Mitt kvalåk kändes helt okej, jag fegade lite på ett parti men kände mig ganska nöjd förövrigt. Jag kom in på en sjunde plats på en tid 1:12:01. Till finalen började det regna men jag kände mig fortfarande säker på cykeln. Jag tyckte jag fick till ett bra åk i finalen men jag kom in på exakt samma hundradels sekund som i mitt kvalåk. Jag slutade på en sjunde plats, ett resultat som jag är varken besviken eller nöjd med.

Nu är det bara att ta nya tag och ladda inför säsongen 2015!!!!!

2B9A9961 copy 2B9A9963 copy

Bilder från PPfoto.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s