Les 2 Alpes

Här kommer ett väldigt sent inlägg om tävlingen i Les 2 Alpes! På lördagen var det några timmars träning innan kvalet och jag märkte direkt att det här skulle bli en svår bana att tävla på. Banan var en smal och teknisk gångstig och ett misstag på den här banan kan förstöra ett helt raceåk. När jag väl fick grepp om hur jag skulle cykla så blev banan riktigt rolig. Mitt kvalåk gick inte som jag hade tänkt mig, efter jag hade kört 1/4 utav banan så tappade bakbromsen trycket och jag fick ta det relativt lugnt hela vägen ner. Jag kom in på en 72:e plats på en tid utav 4:09:98. Jag var nöjd att jag ändå hamnade inom topp-80 för då fick jag ytterligare en timmes träning på söndagen jämfört med de folk som hamnar utanför topp-80. På Söndagsträningen så hittade jag några bättre spårval och försökte att öka hastigheten i överlag. Jag hade jag fixat min bakbroms och allting kändes bra. Jag fick till ett helt okej åk och avancerade mig till en 65:e plats med tiden 4:03:98.

Det blir deffinitivt en liknande resa till nästa år med ett mål att hamna inom topp-50 på de tävlingarna jag ställer upp i. Jag har lärt mig en hel del och fått uppleva en massa roliga saker under resan som jag kommer ha med mig hela livet!

Jag och Hampus vill ta och tacka Sandvikens CK för all hjälp vi fått genom åren och erat stöd till våran europaresa, utan er hjälp hade inte denna resa blivit lika lyckad!10455772_10203295858451238_353598255465702428_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s