Val Di Sole & Les 2 Alpes

Nu har jag fått tag i internet igen och här kommer en liten uppdatering om vad som händer! På söndagen när det var final i Val Di Sole så öppnade himlen sig och det började spöregna. Banan bytte helt karaktär och blev riktigt svårkörd, alla rötter och stenar gjorde att man hamnade ur balans. Jag hann köra två stycken träningsåk på morgonen och precis när jag skulle köra mitt tredje fick jag höra att hampus hade kört rakt in i ett träd på ett av de snabbare partierna och fått en rejäl hjärnskakning. Han fick åka med ambulansen direkt till sjukhuset. Jag fick strunta i att köra mitt tredje åk och istället gå upp i banan och hämta hans cykel. Jag fick aldrig riktigt reda på hur hampus riktigt mådde förs vi kom till sjukhuset men det var efter mitt tävlingsåk.Till finalåket hann banan bli riktigt hal och jag höll på att köra ur banan och krascha 3 gånger. jag kom ner utan att krascha men med ett halvdant åk och hamnade åter igen på en 69:e plats. Jag var inte riktigt nöjd med resultatet men senare på dagen så fick jag jag reda på att hampus mådde bra så dagen slutade bra åtminstonde.

Finalåket Val Di Sole
Finalåket Val Di Sole

Efter Val Di Sole bestämde vi oss för att ta det lugnt så vi åkte till Riva Del Garda för att bada och ligga på stranden för en dag. Efter det cyklade vi en dag i Bardonecchia och for sedan vidare till Les 2 Alpes.

Les 2 Alpes
Här är den sista europacup tävlingen för mig i år och det är en bana med riktigt stora hopp. Det är tre st 20 meters platåer längs banan och ett flertal dropp med många höjdmeters skillnad. Idag skulle det ha varit träning från 12-18 men tydligen blåste det så mycket så de vågade inte hålla liftarna igång vilket ledde till att de blåste av träningen. Imorgon är det träning från 8-14 sen är det kval. På söndagen är det final och det ska sändas på den här hemsidan: http://www.crankworx.com/les2alpes/en/events/air-dh . Här kommer två bilder från ett av hoppen i tävlingsbanan som jag hann köra i här om dagen.

Foto från ppfoto.se
Foto från ppfoto.se
foto från ppfoto.se
foto från ppfoto.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s