Kval Val Di Sole

Tjoho! Idag var det träning mellan 8-14 och sedan var det kval! Träning började dåligt, jag lyckades köra sönder växelörat och bakväxeln och det fanns ingen i byn som hade någon ny att sälja. till slut lyckades jag få ihop växeln så den fungerade lite grann, men den krånglade fortfarande en hel del. Jag körde ett bra kvalåk även fast jag inte kunde trampa lika mycket som jag vilja. Jag kom in i mål på en tid utav 4:20:641 som gjorde att jag slutligen hamnade på en 69:e plats. Jag känner mig nöjd med tanke på att jag vet att jag kan förbättra mitt åk till finalen imorgon.Nu har jag fixat cykeln och fått låna en ny bakväxel utav min kompis Björn så nu är det bara att köra järnet imorgon! Jag startar 14:52:30 och tiderna kan ni följa på http://www.ixsdownhillcup.com/en/Livetiming . 
 
Tyvärr har jag ingen bild att komma med från racet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s