Schladming, Leogang, Val Di Sole

Nu är tävlingen i Schladming över. Schladming är en av de roligaste banorna jag nånsin har cyklat på, en massa branta kurvor och stora hopp men även några tekniska branta skogspartier. Under helgen så var det ca 300 st som ställde upp och tävlade i elitklassen. På lördagen under kvalet var jag alldeles för uppjagad och gjorde ett slarvigt åk vilket gjorde att jag hamnade på en 122:a plats. Jag bestämde mig för att cykla mer lugnt och sansat i finalen på söndagen. Jag fick till ett okej åk, utan några dumheter och klättrade upp mig till en 114 placering. Ett resultat som jag känner att jag deffinivt kan förbättra till tävlingen i Val Di Sole.

2b9a1834
Bilder från det längre skogspartiet i Schladming, foto från: ppfoto.se

Efter tävlingen stannade jag kvar och körde en extradag i Schladmings bike park sen drog jag till Leogang för att cykla på deras världscupbana. Nu är jag i Val Di Sole, Italien för att tävla i nästa europacuptävling.


Bilder från Leogang, Österrike. foto från ppfoto.se

Jag vill ta och tacka Gsons Motor och Knobby för mitt nya racetält, det ser riktigt snyggt ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s