Början på europaresan

Nu har europaturnén börjat! Igår kväll anlände jag till Schladming, Österrike där jag ska köra min första europacuptävling iår. Idag har jag cyklat i deras bikepark och haft det skoj! Imorgon är det trackwalk och träning, på lördag är det kval och på söndag är det final. Det är Jag, Hampus Jonsson och Björn Axelsson som bor i min buss under resan. Vi kommer resa runt till en massa olika orter runtom i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz i fyra veckor. Jag ska försöka göra inlägg så ofta som det går, det beror helt på om det finns internet på plats.  Här kommer lite bilder från idag!

 

boendet under resan!
Jag och hampus i Schladming

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s