Endurosprint, Falun

Träningen började på torsdag och gick till en början bra men jag blev riktigt seg mot slutet av träningen. Det var på kvällen jag började må riktigt illa vilket höll mig uppe halva natten, jag misstänker att det var matförgiftning.  Jag var mycket tveksam om att ställa upp på tävlingen på fredags morgonen men bestämde mig tillslut för att åtminstonde starta och se hur det skulle gå.

Enduro Falun kurva
Det var fem specialsträckor som det togs tid på och varje specialsträcka låg på ca 2 minuter, sluttiden för mig hamnade på 10:59:82 vilket gav mig en åttonde plats.
Med tanke på att jag inte kände mig helt hundra är jag relativt nöjd med mitt resultat men siktar självklart högre till nästa enduro tävling som jag kommer ställa upp på, vilket blir Grycksbo,3 Augusti. Det är en endurotävling i Åre innan men den missar jag pga att jag åker ner till europa och tävlar i drygt 3 veckor.

Enduro Falun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s