Resultat inom träning!

För ca en vecka sen lyckades jag nå mitt mål när jag åkte vasaloppet. Jag kom in på en tid som var 06:28:58 och mitt mål var att komma under 6:30! Det hela började med en dålig start, jag hade tänkt ställa mig långt fram i ledet men jag kom ca 20 minuter försent till start. Det blev lite flitigt i början när jag fick köra om en hel drös med folk, jag skulle gissa på att jag startade som 4000 man. Jag hörde sen nåt rykte om att jag var ca 600 man in i mål, så man passerade trots allt en hel del folk. Jag kände mig relativt fräsh under hela racet och lyckades få en tid jag var nöjd med, så nästa år är det bara att sätta målet ännu längre fram och försöka köra loppet under 6 timmar 😉 Lite mer detaljerat om loppet finns på den >här länken<.  
Här är en bild med lite sämre kvalitet från vasaloppet iår! 
Bild
Jag ser ganska lättad ut efter målgången va?

Annars så glider dagarna och träningen på som det ska, jag var ute och cyklade lite igår på xc cykeln och idag tog jag mig en löptur. Även inom löpningen så går det bättre och bättre. Förra veckan tyckte jag att jag sprang ganska fort och idag så gick det ännu bättre! Imorgon så blir det intervaller i högbos sprintbana med xc cykeln, så det är väl bara att hoppas på bra väder nu!
Här är en printscreen från telefonen från dagens löptur!Bild

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s