Nytt år nya tag!

När det inte finns nån snö ute så är det ett måste att dra ut och nöta lite på XC-cykeln, jag drog till högbos sprintbana och körde några varv idag. Det var en riktigt rolig bana som är perfekt för nån som mig som måste nöta intervaller och teknik, och nu får jag båda delarna i en bana! Jag passade även på att pröva testa min nya AEE hjälmkamera som jag nyligen köpte ifrån Gsons Motor , jag testade att filma  en del av banan som det är några kurvor och hopp på, här kommer resultatet!

Annars så glider allting på som vanligt med jobb och annat, jag har börjat planera lite grann om vilka tävlingar jag har tänkt åka iväg till kommande säsong. Det blir fyra stycken tävlingar i Sverige och jag kommer självklart att delta på allihopa. Annars ser det ut som det blir en del europacup tävlingar och annat skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s