Dagarna rullar på!

Det regnade en hel del när jag var i Hafjell, men det stoppade inte mig från att cykla, hela lördagen och halva söndagen var jag och cykelgymnasiet Vansbro ute och sladdade oss nerför berget. Det bjöds på mycket skratt och mycket blöta kläder.
Jag kom hem och hann återhämta mig en dag innan jag bestämde mig för att köra Gästrikecupens Crosscountry tävling i Skidstavallen. Även denna gång regnade det en hel del så det blev ännu en uppsättning med dyngblöta kläder. Jag har inte hunnit köra så mycket Crosscountry på senaste tiden så min form låg inte på topp, men jag lyckades komma i mål på en sjätte plats i sportklassen.
Nu är alla kläder och cyklar nytvättade och nu ska jag arbeta på bussen så den ser fräsch ut. I helgen kommer jag åka upp till Järvsö för att förhoppningsvis få cykla lite i solsken!

Hafjell Rollercoaster
Gästrikecupen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s