Tyskland och nu Norge!

Det började såklart att regna på race dagen vilket gjorde att det blev riktigt halt och uppkört i banan.
Det var roligt att cykla i regnet till en början men när jag väl körde mitt raceåk så märktes det att jag var förkyld. Banan var ganska fysikt ansträngande och jag kände att jag inte kunde ge allt på flera av partierna.
Jag lyckades få tvärstopp två gånger och fick sparka mig iväg för att få med farten på vissa ställen, med ett halvdant åk så kom jag in på en femtionde plats totalt utav runt tvåhundra som ställde upp på tävlingen. Första tävlingen är avklarad nu iallafall och nu är jag på väg till min andra tävling som kommer vara i Drammen, Norge. Förhoppningsvis blir det fint väder och rolig cykling under hela helgen! Jag uppdaterar senare och berättar om hur det har gått! Hare gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s