Dieselkraft

Jag köpte en VW LT35 i veckan och det självklara för mig var att ”chippa” bilen. Jag köpte ett chip till min buss direkt och vilken skillnad det blev! Bilen blev inte lika törstig men förvånansvärt mycket piggare. Det är en liten box med plugin montering som man installerar på enbart 5 minuter. Boxen optimerar prestanda och bränsleförbrukning alltså, och vem vill inte ha ha en bil med mer prestanda och en billigare förbrukning?

Dieselkraft.se hjälper mig i år med chip till bussen vilket kommer vara riktigt bra när det kommer bli många långa resor denna säsong. De kommande veckorna kommer jag inreda bussen så den blir exakt som jag vill ha den, bild på bussen kommer komma ut på hemsidan sen när jag är klar med den. 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s