Vardagslivet

Det kändes lite bittert att lämna Spanien när det är ca 5 grader och snö här hemma i Sverige, men det är bara att göra det bästa av situationen. Dagarna rullar på med arbete och träning och det blir mindre och mindre snö så jag blir bara gladare och gladare för varje dag som går! Igår blev det en springtur på 13 km och idag blev det en runda på am cykeln.  Det är fortfarande snö i skogarna så jag letade mig till ett mer öppet ställe och prövade med att cykla till grustaget i rörberg vilket visade sig vara riktigt roligt! Imorgon så åker jag förmodligen till hofors för att cykla lite i deras cykelhall,  återigen dagarna ”rullar” på 😉

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s