en spya, två intervaller & en massa downhill

Sen jag skrev här sist så har jag hunnit med två 30 sekunders backintervaller på downhillbågen och det är nog bland de drygaste intervallerna jag kan tänka mig. Båda gångerna så var vi ett par tävlingstinnade grabbar som ställde upp sig på rad och körde allt vi hade i drygt 50 meter i en uppförsbacke. Visst, det låter inte så drygt, men när alla vill komma först och man cyklar på en cykel med 200mm slag både fram och bak så är det SKITJOBBIGT. Efter tre stycken intervaller så börjar man må illa vanligtvis och då har man fortfarande två kvar. Första dagen vi körde intervaller så kom det upp en redig spya efter sista intervallen men den andra dagen lyckades jag undvika det och gick ifrån intervallen utan att spy.
Förutom intervaller så cyklar jag såklart hela dagarna, vanligtvis Downhill på förmiddagarna och Dirt på eftermiddagarna. Igår cyklade vi en heldag i Nerja som var en delvis snabb bana med några kluriga partier, det var lysande väder och jag hade hur roligt som helst på cykeln!

Idag så körde vi en träningstävling i Mijas, där vi har cyklat mest. Jag fick till ett allmänt bra åk med några småmissar och förbättrade min förra års tid med ca 18 sekunder. Inom Downhill är det hur mycket som helst där det vanligtvis brukar handla om tiondelar och ibland hundradelar, så jag är riktigt nöjd. Hård träning ger resultat helt enkelt!
Imorgon så är det sista dagen jag kommer spendera cyklandes hela dagen för på lördag kväll så flyger jag hem igen. Det känns ganska sjukt för det känns som jag precis kom hit, men så är det när man har roligt 😀
Här kommer två bilder från när jag var och cyklade i Nerja, kläderna och skydden jag kör med kan du hitta i Gson´s Butik i Gävle.Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s