Granada

Det var riktigt fint väder igår när jag cyklade i Granada iallafall och det blev en riktigt lyckad dag!
Idag så har jag cyklat i Mijas downhillbana och jag har börjat kapat mina tider riktigt mycket jämfört med de tider jag presterade förra året.
Jag har börjat känna mig riktigt självsäker på cykeln igen och det blir bara roligare och roligare att cykla. Imorgon kommer jag ha en en välbehövd vilodag, förhoppningsvis så kommer solen att skina så man får bli lite brun också.
Även fast det är så små detaljer de har ändrat på iår på Giant Glory cykeln så tycker jag att den är mycket stabilare jämfört med de tidigare årsmodellerna, vilket gör allting så mycket enklare. Tack Jaguarverken som hjälper mig med Giant cyklar iår, jag är väldigt nöjd!

Här kommer ett klipp från hoppen i Granada!

En reaktion till “Granada

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s