Tredje Dagen i Malaga

Nu sitter jag i receptionen på hotellet och tar det lugnt, de tre dagarna jag har spenderat här i Malaga har varit riktigt roliga! Jag har hunnit med att köra två stycken pass i ”dirten” och två pass ute i två olika banor på downhillbågen. Nya Downhillcykeln fungerar riktigt fint och solen skiner här så jag har det riktigt bra.

Imorgon sticker jag och gänget till Granada för att köra en heldag på downhillcykeln i ”Greg Minaar Track”, en av de roligare banorna jag kommer ihåg från förra året, när jag också hade träningsläger här i Malaga. Nu ska jag ta och sova för att ladda upp battterierna inför morgondagen, här har ni två bilder från dagens två träningspass! 

Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s