Det börjar ta sig..!

Nu börjar jag få lite ordning på sidan, det är fortfarande en del arbete kvar, men den börjar likna nåt iallafall! Nu lär jag ta nya tag och börja packa ner cyklarna, imorgon 20:30 är det avfärd till Malaga, Spanien. Där kommer jag spendera mina närmsta två veckor cyklandes med Cykelgymnasiet Vansbro.
Här kommer en skön bild från förra året när jag var och träna i Malaga! 🙂Malaga

En reaktion till “Det börjar ta sig..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s